Menu

Fuse - Grenzeloze topformatie in eigen muzikale wereld

Zaterdag 7 december 2024 20:00 uur

Deze Nederlandse superformatie ontving de Edison Klassiek publieksprijs en is een graag geziene act op podia in binnen- en buitenland. De muzikale achtergronden van het zestal hoor je terug in hun eclectische wereld vol sporen van klassiek, jazz, minimal music en improvisaties die van elk optreden een unieke ervaring maken. In de eigenzinnige muziek van Fuse vind je een mix van klassiekers van bijvoorbeeld Maurice Ravel of Miles Davis afgewisseld met splinternieuw voor de groep geschreven werk van componisten als Thomas Beijer en Joey Roukens. De vernieuwingsdrang en de vele uren samen op het podium zitten ingesleten in het DNA van Fuse. Het maakt de zes vrienden aanstekelijk op elkaar ingespeeld en live onovertroffen. 

Het verhaal van Fuse is een avontuurlijke reis van muzikale grensverkenning. Wie Fuse live meemaakt ziet een muzikaal raderwerk, vorm gevat in een strijkkwartet met contrabas en drums. Zes vrienden die zo op elkaar ingespeeld zijn, dat ze de meest complexe muziek kunnen serveren als je favoriete gerecht. Een prikkelende stijlmix met sporen van oude en nieuwe klassieke muziek, jazz, minimal music en improvisatie.

Fuse is: Adriaan Breunis, altviool | Daniel van Dalen, percussie | Emma van der Schalie, viool | Julia Philippens, viool | Mascha van Nieuwkerk, cello | Tobias Nijboer, contrabas

http://www.fusemusic.nl

Bestel hier je kaarten

Toegangskaartjes zijn ook verkrijgbaar bij de zaal indien het concert niet is uitverkocht.

Overzicht

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

info@concertpodiumsoest.nl

Sociale Media

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief